WaterWipes 9x60 st plastfri våtservett

329 kr
I lager    Sponsrad länk

WaterWipes är den perfekta lösningen för rengöring av känslig hud hos små barn. Tillverkade med endast två ingredienser - 99,9% vatten och en droppe fruktextrakt - är dessa våtservetter helt fria från kemikalier och plast, vilket gör dem till ett säkert val för ditt barns ömtåliga hud.

Dessa plastfria våtservetter är tillverkade av 100% växtbaserade fibrer och är skonsammare än vatten och vanliga tvättlappar. De är särskilt utformade för spädbarn och prematura barn med känslig hud, vilket gör dem till ett populärt val för föräldrar världen över.

WaterWipes har fått erkännande från organisationer som Allergy UK och Skin Health Alliance för deras mildhet och renhet. Deras rening av vattnet genom en 7-stegs process gör dem till ett renare och mjukare alternativ än både vatten och vanliga tvättlappar.

För att använda WaterWipes, se till att förpackningen är ordentligt försluten och förvara den svalt efter öppnandet. Eftersom servetterna inte innehåller några bindande medel kan vatten ackumuleras i botten av förpackningen. För att fördela vattnet jämnt, vänd förpackningen upp och ned och tryck lätt på den några gånger.

När du använder WaterWipes, kom ihåg att inte spola dem ned i toaletten. Istället ska de kastas i soporna eller i komposten för att minimera miljöpåverkan. Med WaterWipes kan du känna dig trygg med att du ger din baby den bästa vården utan att kompromissa med kvalitet eller miljöhänsyn.

WaterWipes 9x60 st plastfri våtservett säljs direkt av Pyretosnackan för snabb leverans.

Läs mer…