Vinter & Bloom Nordic Leaf Amningskudde Misty Rose

599 kr
I lager    Sponsrad länk

Nordic Leaf Amningskudde från Vinter & Bloom erbjuder ett tidlöst designmönster som skapar en charmig atmosfär som smälter väl in både i traditionella och moderna heminredningar. Denna mångsidiga amningskudde är utformad för att ge dig och din baby bekvämt stöd, vilket gör amning och flaskmatning till enklare upplevelser. Med denna kudde kan du enkelt positionera din baby i den perfekta höjden för att göra matningsstunden mer avslappnad.

Överdraget på amningskudden är tillverkat av 100% ringspunnen bomull med en lyxig satinliknande känsla. Detta överdrag behåller sin mjukhet och form även efter upprepade tvättar, och det är Oeko-Tex®-certifierat för att säkerställa att det inte innehåller skadliga ämnen som kan påverka din babys känsliga hud.

Denna kudde har även andra användningsområden. Den kan användas som ett stöd för att hitta en bekväm sovposition före förlossningen, när det ibland kan vara utmanande att hitta en lämplig ställning. Dessutom är den perfekt som stöd för små barn som ännu inte har lärt sig att sitta. Nordic Leaf Amningskudde ger dig och din baby pålitligt stöd och gör matning till en smidig och njutbar upplevelse.Kan användas som sovstöd av gravida

Kan användas som sittstöd för små bebisar

Överdrag i 100% ringspunnen bomull

Innerkudde i polyestervadd

Överdrag i 100% Oeko-Tex®-certifierad bomull

Överdrag maskintvätt 40°C, innerkudde handtvätt

Längd 130cm, bredd 23cm

Vinter & Bloom Nordic Leaf Amningskudde Misty Rose säljs direkt av Pyretosnackan för snabb leverans.

Läs mer…