Uppababy Ridge babyskydd

12 276,80 kr
I lager    Sponsrad länk

 

Uppababy Ridge barnvagn Joggingvagn + liggdel + babyskydd med adapter liggdel/babyskyddUppababy Ridge är en smidig joggingvagn designad för ett aktivt liv och en perfekt vagn för alla typer av terräng. Vagnen har smart och justerbara funktioner som underlättar körandet på både kullersten och terrängen i skogen. Ridge har fjädring med patenterat tvåstegssystem, håller barnet bekvämt i alla typer av terräng - oavsett vikt.

Handbroms med High Performance skivbroms, ger dig kontroll när du tar dig fram i kuperad terräng.

Lås- och svängbart framhjul med möjlighet till finjustering av hjulets riktning. Framhjulets lås har färgindikator som visar valt läge.

Skumfyllda, punkteringsfria 12- och 16-tumsdäck med djupt, mönstrad slitbana. Solida däck betyder att du aldrig behöver oroa dig för att få punktering. 

Djup och bred, vadderad sits med flera lutningsslägen. 5-punktsbälte vars höjdnivå justeras med en hand.

Fällbart chassi med enhandgrepp, står stadigt ihopfällt.

Förlängningsbar sufflett med dubbla nätfönster och smidig mediaficka med blixtlås med utgång för hörlurar på löpturen.

Justerbart handtag med handledsrem. Välj mellan fyra olika nivåer för bästa komfort för din armbåge.Uppababy Mesa i-Size Babyskydd

MESA i-SIZE uppfyller de nya kraven enligt R129 och erbjuder en rad smarta lösningar. SMARTSecure-systemet är en elektronisk indikatorpanel som guidar dig rätt med ljud och bild vilket minimerar risken för felaktig montering. En extra ombonad sits med separat spädbarnsinsats och generöst huvudstöd samt trepunktsbälte som växer med barnet ger perfekt passform och ökad säkerhet. MESA i-SIZE har även en stor, integrerad solskärm och ett ventilationssystem utöver det vanliga som håller din bebis sval på resan.

Bakåtvänd: 40-78 cm; mindre än 13 kg

Ungefärlig ålder: nyfödd till 14 månader

Uppababy Ridge babyskydd säljs direkt av Pyretosnackan för snabb leverans.

Läs mer…