Schleich

Schleich Andalusiskt Föl 13822

79 kr
I lager    Sponsrad länk för Leksakscity

Schleich Andalusiskt Föl 13822, ett underbart litet föl som längtar att få vara med sina mamma och pappa- så fint vitt föl! Andalusierföl blir vuxna först efter sex till sju år. Detta är långt senare än de andra hästrasernas föl. hästar. Det blir ännu roligare när de även har ett stall att leka med hästarna i, se här. Komplettera med andra hästar en ännu roligare lek. Längd: 8 cm.


Schleich Andalusiskt Föl 13822, ett underbart litet föl som längtar att få vara med sina mamma och pappa- så fint vitt föl! Andalusierföl blir vuxna först efter sex till sju år.



Detta är långt senare än de andra hästrasernas föl. hästar. Det blir ännu roligare när de även har ett stall att leka med hästarna i, se här.



Komplettera med andra hästar en ännu roligare lek. Under de första åren lär de sig genom lek att vänja sig vid en grimma eller att duschas av. Så blir fölen vana vid människor.



Rolig fakta

I Spanien finns det grottmålningar av andalusier som är 20 000–30 000 år gamla.



Rek. ålder från: 3 år.



Passar till

- Kids Globe, Micki, Siku, Schleich häststall, klicka här.



Storlek:

- Längd: 8 cm

- Bredd: 3 cm

- Höjd: 8 cm

Schleich Andalusiskt Föl 13822 finns i kategorin Leksaker och spel > Leksaker > Dockor, lekset och leksaksfigurer > Action- och leksaksfigurer. Schleich är ett av våra märken som säljs direkt av Leksakscity.

Läs mer…