Picty

Zebra in the mountains Poster och Canvastavla - Canvas / 50x50 cm

349 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Zebra in the mountains är en vacker och färgglad affisch skapad av Caroline Bonne Müller. Denna affisch är perfekt för barnrummet och kommer att locka barnens fantasi och nyfikenhet.

Bilden visar en häpnadsväckande scen där en zebra befinner sig i bergen. Med sina karakteristiska svarta och vita ränder sticker zebran ut i det färgsprakande landskapet. Dessutom finns det flera exotiska fåglar som flyger runt i trädtopparna, och detta ger en extra touch av spänning och mystik till bilden.

Affischen ger en perfekt möjlighet att lära barn om djurriket och om naturen. Med taggarna zebra, zebror, djur, färger, färgglad, fågel, fåglar, djungel, träd, landskap, skog och exotisk främjar affischen en lärande miljö för barnet.

Dessutom kommer den rosa färgen i bakgrunden att vara en attraktiv detalj för de yngsta barnen som älskar färgglada och livliga motiv. Poster är tryckt på högkvalitativt papper och har en tydlig och fängslande bild som kommer att vara en underbar dekoration i vilket barnrum som helst.

Ta med naturen och dess fantastiska djurliv in i ditt barns rum med denna vackra Zebra in the mountains affisch. Ge ditt barn en möjlighet att utforska den exotiska världen och skapa en spännande atmosfär i deras eget rum. Med denna affisch kommer ditt barn att upptäcka att lärande kan vara både roligt och vackert

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…