Picty

Zebra in a field of flowers Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Zebra i ett fält av blommor är en vacker barnposter skapad av den talangfulla konstnären Sarah Manovski. Denna färgglada och fantasifulla poster kommer att få barnen att le och drömma sig bort till en fjärran plats där zebror och blommor samexisterar i naturen.

Med en färgpalett av rosa, turkos och guld, fångar denna poster verkligen ögat. Zebror, med sina karakteristiska ränder, står i centrum och kämpar sig igenom ett fält av blommor. Peonies, med sina frodiga blommor och gröna blad, skapar en harmonisk kontrast mot den eleganta zebran och ger en känsla av lugn och skönhet.

Det är nästan som att vara på safari i Afrikas vildmark när man tittar på denna poster. Zebrorna representerar det vilda djurlivet i Afrika och den naturliga skönheten i deras livsmiljö. Samtidigt ger blommorna en mjuk och feminin touch, vilket skapar en perfekt balans mellan det starka och det mjuka.

Denna poster är inte bara en vacker konstverk, den är också pedagogisk. Genom att introducera barnen till olika djur och växter, inspirerar den till nyfikenhet och kunskap om naturen. Barnen kan utforska zebrornas värld och lära sig om deras beteende och livsstil. Samtidigt får de en förståelse för blommornas skönhet och betydelse i naturen.

Zebra i ett fält av blommor är en perfekt present till barn som älskar djur, natur och växter. Det är ett konstverk som kommer att försköna deras rum och ge en pop av färg och glädje. Så låt ditt barn drömma sig bort till Afrikas savann med denna magiska poster av Sarah Manovski

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…