Picty

Zebra heels Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Zebra heels är den ultimata barnpostern för att uttrycka stil och lyx inom modevärlden. Med en fascinerande design fokuserar denna poster på koncept som stil, mode och personlighet. Zebramönstret ger en djurisk touch och porträtterar både människor och deras unika karaktär. Med en blå bakgrund och framträdande zebrafärger ger denna poster en vacker kontrast.

Designad av den talangfulla skaparen Sarah Manovski, tar denna poster inspiration från kända skodesignern Christian Louboutin, som är välkänd för sina unika och extravaganta skapelser. Den kombinerar stil och animalistiska element på ett uppseendeväckande sätt.

Framhävande färger som grönt och turkos ger en fräsch känsla och tillför en pop av färg till barnets rum. Med detta konstverk kan barnet visa sin egen stil och känsla för mode redan i tidig ålder. Det är den perfekta inredningsdetaljen för att skapa en trendig och sofistikerad atmosfär.

Zebra heels är inte bara en poster med stil, den fångar också barnets fantasi genom att låta dem drömma sig bort till en värld full av vackra kläder och extraordinära skor. Så låt ditt barn uttrycka sin personlighet och skapa en glamorös miljö med denna fantastiska barnposter av Sarah Manovski

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…