Picty

Winter deer, earthy Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Ge ditt barns rum en touch av magi och vintercharm med vår vackra poster Winter deer, earthy! Skapad av den begåvade konstnären Ania Zwara, fångar denna poster vår favoritsäsong i pastellfärger och jordiga nyanser.

Fågelkvitter och lövprassel försvinner och ger plats åt en vinterunderland där snön täcker marken. En vacker hjort och hennes kid flyter över den fyllda skogen och sprider glädje och lugn till alla som tittar på dem. Den detaljerade penseldraget låter betraktaren uppskatta varje vackra ögonblick denna vinterbild förmedlar.

Passande för varje rum, oavsett om det är barnkammaren eller vardagsrummet, ger denna poster en känsla av äventyr och förundran. Tack vare det breda utbudet av pastellfärger och jordiga nyanser blir det enkelt att matcha denna poster med befintlig inredning.

Den här unika barnpostern är perfekt för att fira både vinter och jul, med sina subtila juliga inslag som röda bär och snöflingor som faller. Det är en påminnelse om den speciella tiden på året då allt blir tyst och stilla, likt ett vinterlandskap täckt i frost och snö.

Skäm bort dina barn med denna magiska Winter deer, earthy poster av Ania Zwara som kommer att fazinera och inspirera dem. Ge ditt barns rum det där extra touchen av vinterglädje och ta del av den rogivande atmosfären i skogen där snön faller och hjortar strövar. Skapa en minnesvärd inredningsdetalj med denna vackra poster idag!

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…