Picty

Very Paris Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Upptäck den magiska staden Paris tillsammans med våra unika Very Paris barnposter från Pictufy Studio II! Med en stilfull och detaljerad illustration av stadens mest kända landmärken kommer ditt barn att drömma sig bort till den franska huvudstaden varje gång de stirrar på denna poster.

Blicka upp mot den ikoniska Eiffeltornet som reser sig över Paris skyline, i vackert beige färg som ger en extra touch av elegans. Den grafiska designen i Very Paris fångar stämningen och atmosfären av staden, samtidigt som den inspirerar ditt barn att utforska världen och drömma om spännande resor.

Denna poster kombinerar konstnärlighet och lärande genom att introducera barn till arkitekturen i Europa och det historiska järnverket. Den är perfekt för att dekorera barnrummet eller lekrummet och fungerar också som en pedagogisk resurs för att lära sig mer om olika platser runt om i världen.

Skapa en äkta fransk atmosfär hemma och ge ditt barn möjlighet att föreställa sig att de utforskar Paris vackra gator och charmiga kaféer. Very Paris barnposter är en tidlös och stilren designskapelse från Pictufy Studio II som kommer att tilltala både barn och vuxna och lägga till det där extra touchet till vilket rum som helst.

Ge ditt barn möjlighet att resa utan att lämna hemmet med Very Paris barnposter från Pictufy Studio II och låt deras fantasier blomma i den vackra franska huvudstaden!

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…