Picty

VALENTINA Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Ge ditt barns rum en touch av drömmig förtrollning med vår underbara barnposter VALENTINA. Skapad av Christina Palm, är denna poster fylld med magi och känsla.

VALENTINA tar dig med på en resa genom en värld av blommor och pastellfärger. Den vackra ungdomliga kvinnan med sina långa vingar och elfaktiga utseende är som tagen ur en saga. Det är som om hon svävar fram genom fältet av vackra vallmor och sprider fred och lugn omkring sig.

Den rosa och beige färgskalan ger en mjuk och fridfull atmosfär till rummet. Den subtila mixen av färger gör att poster passar perfekt till både flickor och pojkar. VALENTINA är den perfekta följeslagaren för ditt barn under sin uppväxt.

Med denna poster kan du uppmuntra ditt barn att växa och bli en självsäker individ. VALENTINA utstrålar både sorg och glädje, vilket är viktigt för att lära sig att hantera känslor. Den symboliserar självförtroende och självständighet, och påminner ditt barn om att det är vackert och unikt precis som det är.

Ge ditt barn möjligheten att drömma sig bort till en fridfull värld med VALENTINA. Skapa en plats som främjar växt och utveckling, och låt din barns fantasi flyga fritt med denna fantastiska barnposter.

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…