Picty

Unlikely #71 Poster och Canvastavla - Canvas / 50x50 cm

349 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Unlikely #71 är en unik och färgstark barnposter skapad av Mister Solo. Denna poster kommer att bli ett perfekt tillskott till barnrummet och kommer att hålla dem underhållna med dess lekfulla motiv.

Motivet på Unlikely #71 är fullt av liv och glädje. Det porträtterar en ovanlig scen där ett pingisbord är uppdukat i en italiensk kök och är fullt av mat och ägg. Det blir en fantastisk blandning av sport, mat och lek.

De levande färgerna och detaljerna på poster gör att det sticker ut och blir till en riktig blickfångare på väggen. Det är en blanding av rött, som symboliserar passion och energi, och lekfulla bilder av ägg, bordtennisrack och bollar.

Unlikely #71 kommer inte bara att inspirera till lek och fantasi, utan också ge barnen möjlighet att lära sig om olika sporter och mat från andra länder. Denna poster är perfekt för de små sportfantasterna eller matälskarna därhemma.

Ge ditt barn möjligheten att upptäcka en ny värld av sport och mat genom denna färgglada poster. Beställ Unlikely #71 idag och få en lekfull och pedagogiskt konstverk till ditt barnrum.

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…