Picty

Tree of life Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Tree of Life är en färgglad och lekfull barnposter som skapar en värld av fantasi och äventyr. Med dess livfulla motiv av träd, djur och blommor passar denna poster perfekt in i barnrummet eller lekrummet.

Trädet är en central symbol i denna poster och representerar livet i all sin prakt. Barnet kommer att älska att utforska den frodiga och fantasifulla miljön som skaparen Caroline Bonne Müller har återskapat. Genom att interagera med motivet på poster kan barnet fördjupa sin fantasi och skapa sina egna berättelser.

Djurlivet är också närvarande i Tree of Life med lekfulla ekorrar, söta kaniner och färgglada fåglar. Dessa varelser finns i olika former och storlekar och ger en extra dimension till poster. Barnet kommer att kunna lära sig namnen på dessa djur samtidigt som det leker och fantiserar i sin egen kreativa värld.

Blommorna och växterna i motivet ger en botanisk touch till Tree of Life. De fina detaljerna i blommorna och bladverket ger liv åt poster och skapar en harmonisk atmosfär. Dessa detaljer kan även väcka barnets nyfikenhet och intresse för flora och växtriket.

Tree of Life är en vacker och pedagogisk barnposter som är framtagen av skaparen Caroline Bonne Müller. Hennes kreativa förmåga och passion för detailjer har gjort denna poster till ett riktigt konstverk. Ge ditt barn möjligheten att utforska och drömma med hjälp av denna fantastiska poster

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…