Picty

Travel through the night Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Resa genom natten är en magisk barnposter som tar ditt barn på en fantasifull resa genom drömmarnas värld. Skapad av Caroline Bonne Müller, är denna poster en perfekt dekoration för att förgylla ditt barns rum.

När mörkret faller och månen lyser upp himlen kan ditt barn följa med på en spännande resa. Genom en kikare och ett teleskop kan de utforska stjärnorna och de mystiska landskapen framför dem. En stege leder dem upp till den magiska himlen, där de kan flyga bland molnens mjuka duntäcken.

Bland detta drömlika landskap träffar de intressanta karaktärer. Söta små möss gör sina äventyr och en glad gris hoppar i en korg. Glada människor njuter av den vackra vyn, medan bergen i fjärran reser sig majestätiskt över horisonten.

Med Resa genom natten landar ditt barn i en sagovärld och kan upptäcka nya drömmar varje natt. Den här posters unika design och vackra färger kommer att inspirera fantasi och kreativitet, samtidigt som den skapar en rogivande atmosfär i barnrummet.

Beställ din egna Resa genom natten barnposter idag och låt ditt barn upptäcka magin och skönheten i drömmarnas värld. Ge dem en resa som de sent kommer att glömma och låt deras fantasier få flyga fritt

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…