Picty

Take off Poster och Canvastavla - Poster / 30x21 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Ta en resa till vilda västern med barnpostern Take off skapad av Mohammed Alnaser. Denna färgglada och actionfyllda poster tar ditt barn med till en värld full av fart och spänning.

Låt ditt barn drömma sig bort till en galopperande häst i full fart. Det är som om hästen nästan springer ut ur postern och sprider damm omkring sig. Den fångar verkligen känslan av frihet och styrka.

Med Take off får du en bild som verkligen tar fart och ger en känsla av hastighet och rörelse. Det är som att vara mitt i ett lopp, där energin och ansträngningen är på topp. Postern visar verkligen tydligt manen som fladdrar i vinden och ger ett intryck av en kraftfull och stark häst.

En mörk bakgrund ger en mystik och framhäver hästens styrka och snabbhet. Den ger också en känsla av att något extraodinärt är på gång, som en explosion av kraft och makt. Det är som att hästen är på en flykt eller i en kamp mot tiden.

Oavsett om det är en racehäst, en räddningshäst eller bara en häst full av energi, så är Take off en inspirerande poster som påminner om vikten av att ha styrka och mod att kämpa framåt.

Med denna poster kommer ditt barn garanterat att drömma sig bort till äventyrliga platser och låta fantasin ta över. Take off är en perfekt present för alla hästälskande barn som vill uppleva den spänning och kraft som hästar förmedlar.

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…