Picty

Take a deep breath Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Ta ett djupt andetag tar dig med på en magisk resa till havets vidunderliga värld. Föreställ dig att du står på stranden vid solnedgången, vattnets skimrande yta reflekterar de varma färgerna från den gående solen. Delfiner krusar genom vågorna, som symboler för frid och lekfullhet. Deras eleganta rörelser och sprutande vattenstrålar tar dig med på en storslagen upplevelse av naturens skönhet och oceanens kraft.

Denna fantastiska barnposter har skapats av ingen mindre än Jade Mooc-Evans, en konstnär med en passion för att väcka inspiration och medvetenhet om mental hälsa. Den vackra kombinationen av en dramatisk solnedgång och en fridfull soluppgång ger oss en påminnelse om att ta djupa andetag och njuta av naturens mirakel. Placerad i ett barnrum eller lekfullt hörn ger denna poster en välbehövlig påminnelse om att stanna upp och andas i det hektiska livet.

Med dess landskap i harmoni och kärleksfulla text Take a deep breath fångar den ögonblicket och påminner oss om att uppskatta de små tingen i livet. Budskapet är enkelt men kraftfullt - att vara medveten om och ta hand om vår mentala hälsa är en viktig del av vårt välmående.

Denna barnposter erbjuder också en fantastisk möjlighet att lära, då den kombinerar text och bilder i ett inspirerande sätt. Barnen kan följa med i bokstävernas resa över himlen och låta fantasin flöda. Det är som att locka fram den kreativa sidan och inspirera barnen att utforska och tro på sina egna drömmar.

Ta ett djupt andetag är mycket mer än bara en poster. Det är en källa till inspiration och reflektion i barnets värld, ett konstverk som inte bara stimulerar fantasin utan också sprider medvetenhet om vår mental hälsa. Så ge ditt barn en gåva som de kommer att uppskatta för evigt - ett konstverk skapat av Jade Mooc-Evans, en konstnär som verkligen berör hjärtan och själar med sina verk

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…