Picty

Sweet Baking Day Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Gör dig redo för ett alldeles underbart bakäventyr med vår barnposter Sweet Baking Day! Skapad av den talangfulla Sue Skellern, får denna söta poster dig att längta efter att sätta igång och baka med ditt barn.

Det första som fångar din uppmärksamhet är det fantastiska motivet av en gullig giraff i en rolig köksscen. Den lekfulla känslan förstärks av de detaljerade fjädrarna som pryder giraffen. Med sin rosa färgskala blir den en perfekt dekoration för barnrummet.

Men det är inte bara giraffen och fjädrarna som gör denna poster till ett måste för barnrummet. Med taggen wildlife träder en hel värld av djur in i bilden. Vem hade kunnat gissa att giraffer också älskar att baka? Den här bilden inspirerar barnen att utforska djurens värld samtidigt som de njuter av att pyssla i köket.

Sweet Baking Day lyfter fram glädjen med att fira och njuta av sötsaker. Med taggarna cake och dessert blir det tydligt att det finns något extra speciellt att fira denna dag. De detaljerade kakan och bakverken på bilden får det att vattnas i munnen på både barn och vuxna.

Genom de lekfulla färgerna och de söta detaljerna blir denna poster det perfekta tillskottet till barnrummet. Inte bara blir det en rolig och inspirerande dekoration, det får barnen att vilja kasta sig in i köket och prova på sina egna bakfärdigheter.

Så ge barnrummet den perfekta touchen av lekfullhet och inspiration med Sweet Baking Day. Skapa ett utrymme där fantasin får flöda och barnen kan utforska både baktankar och djurliv. Beställ din poster idag och upptäck det fantastiska äventyret som väntar er i köket!

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…