Picty

Smell me Poster och Canvastavla - Poster / 30x21 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Upptäck den underbara och lekfulla barnpostern Smell me! Perfekt för barn i alla åldrar, denna färgglada och charmiga poster kommer att sprida glädje och skapa ett leende på små ansikten. Skapad av den talangfulla illustratören Monte Pi, alias 10catsplus, har denna poster fångat en unik och lekfull känsla.

Smell me bjuder på en fängslande bild där barn kan utforska konceptet av möten på ett roligt och interaktivt sätt. Med hjälp av välkända och älskade husdjur som katter och hundar, förmedlar denna poster ett budskap om vänlighet och vänskap. Genom att visa djuren som möts och utforskar varandras dofter, uppmuntrar Smell me barn att vara öppna för nya bekantskaper och att uppskatta olikheter.

Illustrationen är utförd i en lekfull och humoristisk stil, med högkvalitativa detaljer och mjuka färger som lockar till lek och skratt. Den lättsamma tonen och charmiga karaktärerna på Smell me gör att denna poster passar perfekt i exempelvis barnrummet, förskolan eller lekrummet.

Smell me är mer än bara en poster – den är en inspirationskälla till att vara nyfiken, vänlig och att omfamna möjligheten att upptäcka nya saker. Låt ditt barn följa med på ett äventyr där de lär sig att mötas med leenden och dofter, och att sprida kärlek och vänskap.

Denna unika barnposter Smell me är en perfekt gåva till alla barn som älskar djur, humor och spännande möten. Ge bort en bit av glädje och låt Smell me göra vardagen roligare och mer färgstark för de små äventyrarna!

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…