Picty

Set Point Poster och Canvastavla - Poster / 30x21 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Välkommen till Set Point, den perfekta poster för alla barn som älskar strandlivet och spela beachvolleyboll! Skapad av ingen mindre än Rui Correia, denna poster fångar den äventyrliga sommarnjutningen på ett magnifikt sätt.

Bilden på den vita sanden och det klara blå vattnet kommer omedelbart att transportera ditt barn till en tropisk strand i Portugal. Men det är inte bara landskapet som gör denna poster speciell. Det är den glädjefyllda volleybollmatchen som fångas i ögonblicket.

Barnen på bilden ser ut att ha det roligt med sina vänner medan de spelar i sanden. Med sitt energiska spel och full fart mot nätet, förmedlar de känslan av glädje och samarbete. Denna poster kommer att inspirera ditt barn att slåss om varje poäng och aldrig ge upp.

Set Point är en perfekt dekoration för barnrummet eller lekrummet. Den kommer att stimulera fantasin och väcka deras lust att utforska och lära sig nya saker. Så varför inte låta ditt barn bli inspirerat av Rui Correias fantastiska skapelse idag och ta med några av sommarens äventyr in i deras vardag? Köp Set Point idag och uppmuntra ditt barn att spela, lära sig och ha roligt!

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…