Picty

Scandi Sleeping Tiger Children's Art Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Ta med dig den lugna skönheten i naturen in i ditt barns rum med vår Scandi Sleeping Tiger barnposter. Designad av den talangfulla konstnären Sarah Manovski, fångar denna affisch perfekt den skandinaviska stilen med en touch av japansk inspiration.

Det söta och roliga sovande tigret i blått och brunt är ett fantastiskt tillägg till barnets sovrum eller lekrum. Med sina moderna linjer och minimalistiska stil blir den en elegant inredningsdetalj samtidigt som den tillför lekfullhet. Barnet kommer att älska att utforska detaljerna i tigrets mönstrade päls och upptäcka andra djur i bakgrunden.

Affischen är tryckt på högkvalitativt papper för att säkerställa dess hållbarhet och bibehållen färgintensitet över tid. Dess rena och fräscha design passar perfekt in i skandinavisk och japansk inredning, men kan också vara en fin kontrast i mer färgglada rum.

Låt ditt barn drömma om äventyr med vår Scandi Sleeping Tiger barnposter. Skapa en fridfull och elegant atmosfär samtidigt som du tillför en touch av naturens skönhet till deras rum. Uppmuntra deras fantasi och främja deras kreativitet med denna underbara konstskapelse av Sarah Manovski.

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…