Picty

Scandi Pantha Children's Art Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Ge ditt barns rum en touch av skandinavisk elegans med den bedårande Scandi Pantha Children's Art poster! Skapad av Sarah Manovski, är denna illustrativa konstverk en blandning av skandinavisk design och japansk inspiration.

Med en palett av varma jordfärger som brun och beige, samt inslag av grönt, passar denna poster perfekt in i vilken färgsättning som helst. Den neutrala bakgrunden ger en avslappnad och lugnande stämning, perfekt för barnets sovrum eller barnkammaren.

Det mest iögonfallande elementet på denna poster är de söta pandorna som tar centrumplatsen. Dessa bedårande djur är ett stort symbol för fred och glädje i japansk kultur, och ger ett leende på läpparna varje gång man tittar på dem. Dessa panda är verkligen både roliga och söta!

Med dess inspiration från Japan och andra asiatiska influenser ger denna poster en unik och intressant touch till barnets rum. Den japanska estetiken kan hjälpa till att skapa en atmosfär av lugn och harmoni, samtidigt som den tilltalar barnets fantasi och nyfikenhet.

Denna poster är perfekt för barn i alla åldrar. Den passar lika bra till de allra minsta som till äldre barn som älskar djur och är fascinerade av olika kulturer. Låt ditt barns fantasi flöda med denna underbara Scandi Pantha Children's Art poster!

Beställ din egen Scandi Pantha Children's Art poster idag och låt den magiska kombinationen av skandinavisk och japansk design förvandla ditt barns rum från vanligt till extraordinärt!

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…