Picty

Rainbow Sun and Unicorn Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Rainbow Sun and Unicorn är en fantastisk barnposter skapad av den talangfulle konstnären Little Dean. Denna färgglada och lekfulla affisch är perfekt för alla barnrum!

Med en grön bakgrund och utan någon distraktion, blir den vackra illustrationen av en regnbåge, sol och enhörning verkligen i fokus. Den färgstarka designen lockar ögat och skapar en glad och inspirerande atmosfär i rummet.

Barn älskar enhörningar och denna bedårande affisch är inget undantag. Den lekfulla enhörningen med sitt leende ansikte och den glada solen sprider glädje och väcker fantasin hos varje barn som tittar på den.

Med sina levande färger blir Rainbow Sun and Unicorn en viktig del av barnets ruminredning. Affischen är både söt och charmig och kommer att skapa en rolig och kreativ miljö för barnet att växa och drömma i.

Denna barnposter är inte bara en vacker dekoration, den är också pedagogisk. Genom att titta på affischen kan barn lära sig om färger och former samt utveckla sin fantasi och kreativitet.

Så låt Rainbow Sun and Unicorn från Little Dean bli en älskad del av ditt barns rum. Ge dem möjligheten att drömma och leka samtidigt som de är omgivna av lekfulla och inspirerande illustrationer. Ett leende på deras ansikte är precis vad denna affisch är skapad för

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…