Picty

" Play a Kite #2 " Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Play a Kite #2 är en fantastisk barnposter som kommer att förtrolla och inspirera ditt barn. Skapad av den talangfulla Jay Satriani, fångar denna poster på ett magiskt sätt den fria andan och glädjen som förknippas med att flyga drakar.

I denna bild ser vi en pojke som med glädje och entusiasm kite. Hans skugga lyser vackert genom solens strålar, vilket ger bilden en konstnärlig kontrast. Postern använder spännande abstrakta former för att framhäva barnets lekfulla natur och förmedlar på ett sublimt sätt barnets oskuldsfulla barndom.

Bilden är grafiskt imponerande och fångar betraktarens uppmärksamhet direkt. Den svartvita bakgrunden ger en tidlös känsla och gör att varje detalj poppar fram. En bild som är perfekt att hänga upp i barnrummet, där den kan fungera som en inspirationskälla för fantasifulla lekar och äventyr.

Play a Kite #2 kommer att locka till lek och ge ditt barn en känsla av att ingenting är omöjligt. En positiv och energifylld poster som passar perfekt för både pojkar och flickor. Ge ditt barn möjligheten att drömma sig bort och skapa sina egna världar med denna vackra poster

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…