Picty

Playing at sunrise Poster och Canvastavla - Poster / 30x21 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Välkommen till en magisk värld där den gyllene solen sakta stiger upp över den afrikanska savannen. I den här fantastiska barnpostern, som heter Playing at sunrise, kommer ditt barn att få uppleva en spännande lekstund med de majestätiska geparderna.

Skapad av den talangfulla konstnären Mario Vigo, fångar denna poster på ett otroligt sätt skönheten i vildmarken och dess fascinerande djurliv. Stämningen är förtrollande när lekfulla geparder rusar genom de öppna fälten, svepta i ett mjukt ljus från den uppåtgående solen.

Med sina djupt kontrasterande färger och perfekt komposition väcker Playing at sunrise barnets fantasi och ger dem möjlighet att drömma sig till den vackra Kenyanska Masai Mara. Den ultimata gåvan för både barn och dem som älskar vilda djur och naturen.

Ge ditt barn möjlighet att bli inspirerad och upptäcka den vilda sidan av vår värld med denna underbara barnposter. Begränsat antal exemplar finns tillgängliga, så se till att du inte missar chansen att ge ditt barn en minnesvärd och vacker väggdekoration.

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…