Picty

Picnic On the Grass Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Picnic On the Grass är en fantastisk barnposter skapad av den talangfulla konstnären Xuan Thai. Denna poster är perfekt för barnrummet och kommer att sätta färg på vilket rum som helst.

Illustrationen på denna poster är enkel och grafisk, vilket gör den till ett perfekt val för barn i alla åldrar. Xuan Thai har använt sig av minimalism i sitt skapande, vilket ger en stilren och modern känsla.

Bilden visar en glädjefylld picknick på en gräsmatta. Barnen på bilden är glada och lekfulla, vilket gör att barnen som betraktar bilden genast känner sig peppade att vara med.

Med en ljus och klar färgpalett blir bilden fängslande och uppmuntrande för barnets fantasifulla sinne. Den ljusa bakgrunden ger en känsla av friskhet och glädje, vilket är precis vad barnet behöver för att känna sig inspirerat och kreativt.

Denna poster kommer i en minimalistisk och stilren design, med detaljerade och färgglada illustrationer som gör den till en perfekt dekoration för barnrummet.

Ge ditt barn möjligheten att drömma och fantisera med Picnic On the Grass poster av Xuan Thai. Det kommer garanterat att bli en favorit i barnets rum och skapa en trivsam och glad atmosfär

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…