Picty

Peeking Hedgehog Poster och Canvastavla - Poster / 30x21 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Peeking Hedgehog - en bedårande barnposter med en alldeles egen charm. Denna söta barnposter är perfekt för att skapa en lekfull atmosfär i vilket barnrum som helst.

Här får barnet en närmare titt på den förtjusande igelkotten i dess naturliga miljö. Den detaljerade porträttbilden av igelkotten ger en livfull känsla som fascinerar barnets fantasi. Den ljusa bakgrunden ger en fräsch och luftig känsla till rummet.

Denna unika poster är skapad av Kathrin Pienaar, en begåvad konstnär som har lyckats fånga varje detalj i igelkottens personlighet. Den figurativa framställningen ger djuret liv och gör att det liknar en riktig igelkott. Den söta ansiktsuttrycket och de trogna ögonen kommer omedelbart att smälta hjärtat hos både barn och vuxna.

Peeking Hedgehog är perfekt för att lägga till färg och liv i vilket rum som helst. Den vita bakgrunden ger en ren och minimalistisk touch som passar perfekt in i alla typer av inredning. Placera den på barnets vägg, i lekrummet eller varför inte i sovrummet för en extra touch av charm och glädje.

Ge ditt barn en rolig och interaktiv upplevelse genom att visa dem den underbara världen av Peeking Hedgehog. Uppmuntra deras fantasi och kreativitet samtidigt som du lägger till en touch av skönhet i deras vardag.

Beställ din Peeking Hedgehog barnposter idag och låt ditt barn upptäcka glädjen i denna bedårande och unika skapelse av Kathrin Pienaar

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…