Picty

Peekaboo Baby Sheep Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Letar du efter en bedårande poster som kommer att göra barnet glatt och nyfiket? Då är Peekaboo Baby Sheep den perfekta biten för dig! Skapad av den begåvade konstnären Lola Peacock, kommer denna poster att ta din inredning till nya nivåer av sötma och charm.

Med fokus på vår favorit barnlemur, erbjuder denna poster en underbar och nära titt på fårungen. Deras mjuka och fluffiga päls lockar till att bli smekta och kuddas med. Den detaljerade porträttbildningen fångar deras oskuldsfulla och lekfulla natur på ett oförglömligt sätt.

Peekaboo Baby Sheep kommer också att ge ett lantligt och gårdstema till ditt barns rum. Med märkning som livdjur, djur och lantgård kommer denna poster att passa perfekt i en barnrumsinredning med rurala vibbar. Oavsett om det är en bondgårdstema eller bara en kärlek till djur, kommer denna poster att vara ett fantastiskt tillskott till rummet.

Lola Peacocks skapande av denna fantastiska poster kommer säkerligen att charma både dig och ditt barn. Så varför vänta? Fånga Peekaboo Baby Sheep idag och låt de bedårande och figurer som älskar människor sprida leenden och glädje till er vardag!

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…