Picty

Peekaboo Baby Bear Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Peekaboo Baby Bear är den perfekta poster för alla små djurälskare där ute! Denna bedårande barnposter är skapad av den talangfulla konstnären Lola Peacock och kommer definitivt att bli en favorit i barnrummet.

Med en brun björn som är huvudpersonen i bilden kan du föra in en känsla av vilda och naturliga djur i ditt barns rum. Den lekfulla björnen smyger fram bakom träden och leker kurragömma, vilket ger en extra touch av äventyr till rummet.

Posterens bakgrund är helt enkelt vit, vilket ger en ren och enkel estetik. Det gör att björnen blir det huvudsakliga fokusområdet i bilden och ger rummet ett stilrent utseende.

Denna barnposter är inte bara bedårande och vacker att titta på, den är också av hög kvalitet. Tryckt på tjockt och hållbart papper, kommer den inte lätt att skadas eller förlora sin färg över tiden. Den kommer att hålla sig fräsch och fin år efter år.

Föräldrar kan vara glada över att veta att denna poster är barnsäker och miljövänlig. Alla använda färger är giftfria och trycket är producerat med hjälp av miljövänliga metoder.

Ge ditt barns rum en touch av vildmarken med den bedårande Peekaboo Baby Bear barnpostern. Det är ett utmärkt sätt att introducera dem till vilda djur och naturen samtidigt som de får njuta av en söt och lekfull konstverk. Beställ din poster idag och se glädjen den kommer att sprida i rummet

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…