Picty

My teddybear :) Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Fyll barnrummet med glädje och charm med den underbara barnpostern My teddybear :) från skaparen Ellen van Deelen. Denna söta poster fångar ögonblicket när en liten mus blir vän med en gullig råtta – och får alla att le!

Det finns så mycket att älska med denna poster. Först och främst är djuren i centrum för den här berättelsen – råttan och musen. Deras vänskap och lekfullhet blir en påminnelse om att vi alla kan hitta gemenskap och lycka i olika former och storlekar. Och vad kan vara sötare än en mus som tar sig runt i en babyvagn, samsas med sina kära gosedjur?

Postern har en touch av humor. Genom kombinationen av en råtta, en mus och en barnvagn skapas en humoristisk scen som garanterat kommer att få både barn och vuxna att skratta. Det är ett perfekt tillfälle för föräldrar att dela en ögonblicklig glimt av föräldraskapets terapeutiska verklighet som både rolig och känslosam.

Vi kan inte glömma att denna poster också hyllar det holländska arvet. Med Ellen van Deelens ursprung från Nederländerna har hon lyckats fånga den europeiska känslan och skapa något som kan piffa upp vilket barnrum som helst.

My teddybear :)-postern är en kärleksfull påminnelse om att ingenting kan överträffa barnets kreativitet, fantasi och förmåga att skapa oväntade vänskaper. Fånga detta ögonblick och låt den sprida glädje och leenden överallt!

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…