Picty

MY GREATEST GIFT! Poster och Canvastavla - Poster / 30x21 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Letar du efter den perfekta julklappen till ditt barn? Då har vi något som kommer att göra dem le och stå ut från mängden - vår barnposter MY GREATEST GIFT!.

Skapad av den konsthantverkande Antje Wenner-Braun, är denna unika barnposter fylld med charm och humor. Med en kombination av djuriska och julrelaterade motiv kommer den att sprida glädje och skapa en mysig stämning under vintern och julen.

Djurälskare kommer älska denna poster, med dess söta katter i centrum. Deras kisande ögon och feline leenden är helt underbara och kommer att smälta hjärtan. Perfekt för att dekorera barnsrums- eller spelaungrummet!

Ge ditt barn den bästa julklappen de kan önska sig med MY GREATEST GIFT! Postern är inte bara rolig, den sprider också goda önskningar och julglädje med texten MERRY CHRISTMAS och HAPPY HOLIDAYS.

Den här barnpostern är inte bara en fantastisk presentidé, den gör också en perfekt dekoration under jul- och vintersäsongen. Häng den på väggen, i en ram eller i en xmas bag för att skapa en festlig atmosfär som alla kan njuta av.

Så förbered dig på ett leende på ditt barns ansikte och beställ vår barnposter MY GREATEST GIFT! av Antje Wenner-Braun. Ingen annan present kan mäta sig med den kombination av söthet, humor och julglädje den erbjuder. Gör julen ännu mer minnesvärd med denna underbara poster!

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…