Picty

Monstera Cut Out 01 Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Monstera Cut Out 01 är den perfekta barnpostern som blandar illustrationer och botaniska motiv på ett fantasifullt sätt. Med denna poster kommer ditt barn att få upptäcka den spännande världen av monsteraväxter på ett lekfullt sätt.

Med sina grafiska former och färgstarka design passar denna poster perfekt in i barnrummet. Monsterabladen tar barnet med på en resa in i djungelns mystik och väcker fantasin till liv. Den soliga belysningen ger en känsla av varma sommardagar och gör att växterna på bilden strålar i sin naturliga skönhet.

Denna poster är inte bara vacker att titta på, den är också pedagogisk. Genom att studera de olika bladen och blommorna på bilden kan ditt barn lära sig mer om växter och naturens mångfald. Det ger också möjlighet att lära sig om olika sorters växter som monsteras.

Skapad av Pictufy Studio II, är denna poster ett verk av konstnärlig talang. Med deras kreativa touch och öga för detaljer skapas en unik poster som kommer att vara en prydnad i varje barnrum. Samtidigt som den stimulerar fantasin och väcker nyfikenhet för växter och natur.

Låt ditt barn drömma sig bort till en värld full av blommor och växter med Monstera Cut Out 01. Ge dem en chans att utforska botanikens magi och låt denna poster bli en inspirerande detalj i deras liv

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…