Picty

Looking around Poster och Canvastavla - Poster / 30x21 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Välkommen till den förtrollande världen av Looking around - en vacker barnposter skapad av den begåvade konstnären Roelof de Hoog. Denna underbara poster fångar fantasin hos både barn och vuxna genom att visa upp vår unika miljö i en förtrollande vintersäsong.

I Looking around möter vi det bedårande ansiktet av en arktisk räv som nyfiket spanar ut i vinterlandskapet. Detta bedårande motiv av en söt rävunge fångar hjärtat hos alla som ser det. Med en högkontrastfärgpalett och perfekt användning av ljus och skugga blir denna poster verkligen till en riktig blickfångare.

Genom att visa en snöklädd sandig miljö förstärks känslan av en förtrollad vinter. Det får fantasin att löpa fritt och väcker nyfikenheten hos de små. Denna poster är inte bara dekorativ, den hjälper också till att främja barnens fantasi och kunskap om naturen och dess olika säsonger.

Så oavsett om det är till ditt eget barnrum eller som en gåva till någon speciell, är Looking around den perfekta barnpostern som kommer att lysa upp varje rum. Låt den bedårande arktiska räven sprida glädje och magi i ditt hem och ta barnets fantasi på en resa in i vinterlandskapet.

Köp Looking around idag och låt Roelof de Hoogs fantastiska konstverk bära in en charmig och magisk känsla i ditt hem!

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…