Picty

Lion nursery print Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Förvandla ditt barns rum till en spännande safaridjungel med vår Lion nursery print! Med en kombination av lugna och varma färger som beige, brun och gul kommer denna poster att ge en elegant touch till vilket barnrum som helst.

Den bedårande lejonbilden är perfekt för små barn och lämpar sig för såväl pojkar som flickor. Med dess söta ansiktsuttryck blir lejonet snabbt en favorit hos ditt barn.

Safaritemat förstärks med gröna och orange nyanser som representerar den storslagna naturen och vildmarken. Tillsammans med solstrålarnas gyllene ljus skapar de en perfekt känsla i barnrummet och ger rummet en varm och välkomnande atmosfär.

Denna poster är inte bara vacker att titta på, utan den kan även stimulera ditt barns fantasi och känsla för äventyr. Att ha ett safariinspirerat rum kommer att göra att ditt barn drömmer sig bort och utforskar vilda platser, även när han eller hon befinner sig i sitt eget rum.

Med de fina citaten och den stilfulla typografin blir denna poster också ett utmärkt tillskott till ditt barns rum. Citaten kan inspirera ditt barn att drömma stort och stärka deras självförtroende och mod.

Lion nursery print är skapad av den begåvade konstnären Sarah Manovski, som specialiserar sig på barnmotiv. Hennes konstverk är älskade av barn och föräldrar över hela världen, och det är inte svårt att förstå varför. Med sin unika stil och förmåga att fånga barnets fantasi på pricken, är Sarah Manovski en konstnär som levererar kvalitet och konstnärlighet i världsklass.

Ge ditt barnrum det där extra touchen av magi och äventyr med vår Lion nursery print! Låt ditt barn drömma sig bort i den exotiska safarivärlden varje gång de kliver in i sitt rum. Beställ redan idag och låt din lilla äventyrare få uppleva spänningen med lejonets majestät och djungelns mystik.

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…