Picty

Lama 1 Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Denna roliga och charmiga barnposter, Lama 1, är ett perfekt tillskott till barnets rum. Med dess lekfulla bildspråk och teckningsstil kommer den att tilltala både små och stora barn. Skapad av konstnären Bilge Paksoylu, är denna poster ett utmärkt exempel på barnkonst som passar perfekt på väggarna i ett barnrum.

Motivet föreställer en Llama, eller lama, som är klädd i en snygg kostym. Den humoristiska illustrationen är en unik kombination av djur i en tecknad stil, vilket ger barnrummet en egen prägel. Den här barnpostern är perfekt för barn som älskar djur och söta karaktärer.

Med tanke på taggarna NURSERY ART, CHILDRENS ART och KIDS ART, är denna poster speciellt framtagen för att passa in i barnets miljö. Den kommer att bidra till en lekfull och färgstark atmosfär i rummet samtidigt som den blir en fin inredningsdetalj på väggen.

Motivet Lama 1 passar inte bara för barnrummet, men även för andra rum och platser med dess koppling till djur och bondgårdar. Djurälskare och lantliga miljöer kommer att uppskatta motivet med laman och dess associationer till lantliv och bondgårdar.

Denna barnposter är skapad av konstnären Bilge Paksoylu som är känd för sina fantasifulla och söta illustrationer. Med sin talang för att fånga barnets fantasi och skapa livfulla motiv, har Paksoylu skapat något helt unikt med Lama 1.

Ge barnet möjligheten att ha ett eget konstverk på väggen genom att välja denna barnposter. Den kommer att vara en riktig blickfångare och ge rummet en personlig touch. Så låt Lama 1 ta plats på väggen och skapa en lekfull och rolig atmosfär i barnets rum!

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…