Picty

Ladybird Poster och Canvastavla - Poster / 30x21 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Ladybird är en färgglad och handritad barnposter som är perfekt för alla små cowboys och cowgirls där ute! Med inspiration från den vilda västern har skaparen, Anyone Can Yeehaw, skapat en lekfull och häpnadsväckande poster som kommer att få barnens fantasier att flöda.

Posterdesignen är gjord med oljepastellfärger och kritor, vilket ger den en unik och livfull karaktär. Varje detalj är omsorgsfullt utförd för att skapa en fängslande bild där de små ladybirds och bugsarna tar plats! Den gula hatten, med sin karakteristiska stetsonform, blir en rolig accessoar i äventyren som barnen drömmer upp.

Den färgstarka bilden på poster vill ta fram glädjen i att vara ute i naturen och upptäcka små insekter som ladybirds och ladybugs, som ibland kan vara så otroligt fascinerande för de små. Med denna poster kan barnen både upptäcka och lära sig mer om dessa fantastiska små äventyrare i trädgården eller på lekplatsen.

Ladybird är en perfekt present till barn som älskar att drömma sig iväg till vilda västern och leka cowboy eller cowgirl. Sätt upp den på deras rum eller i lekhörnan för att inspirera till många spännande äventyr. Med denna lekfulla poster kommer barnet att känna sig som en riktig äventyrare i sin helt egna vilda västern-värld!

Ge ditt barn möjligheten att både lära sig mer om naturen och fantisera sig iväg med hjälp av Ladybird-postern! Med dess färgglada och handritade design kommer den säkerligen bli en favorit hos både barn och föräldrar. Beställ din egen poster idag och se till att ditt barn får uppleva vilda västerns äventyr på ett helt nytt sätt!

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…