Picty

I want those balloons! Poster och Canvastavla - Poster / 30x21 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Fångas in av den lekfulla och färgglada barnpostern I want those balloons! Skapad av ingen mindre än Anges van der Logt, kommer denna affisch att förnya ditt barns rum med glädje och energi.

Barnen i bild representerar en sann känsla av barndomslycka med deras ögon fulla av förtjusning över de vackra ballongerna. Denna poster är en vacker hyllning till teamwork och samarbete, med barnen som sträcker sig tillsammans för att nå ballongerna utanför fönstret.

De färgglada ballongerna står i strålande kontrast till det eleganta gula mönstret på tapeten i bakgrunden. Denna bild tar oss med på en teleportering till Jakarta, Indonesien, där den skapades.

Med en perfekt balans mellan lekfullhet och lekfullt allvar är denna poster en påminnelse om hur värdefull barndomen är. Den inspirerar till fantasi och lek, och passar perfekt för både pojkar och flickor.

Häng upp I want those balloons!-postern i ditt barns rum och skapa en atmosfär av glädje och äventyr. Den kommer att locka till lek och lära, och garanterar att ditt barn alltid har ett leende på läpparna.

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…