Picty

Hymn for the weekend Poster och Canvastavla - Poster / 30x21 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Unna ditt barn en färgsprakande och lekfull poster som kommer att förgylla deras rum med glädje och drömmar om sommaräventyr! Hymn for the weekend, skapad av Or Adar, fångar fantasin med sin hissnande flyghöjd och förmåga att föra oss till vatten, sol och semesterliv.

På denna poster får ditt barn möjligheten att drömma sig bort till en semesterort där lek och bad står i fokus. Barnet får fantisera om att plaska runt i en pool, omringat av vänner som har lika roligt. Bilden av samspelta barn på uppblåsbara donuts i form av ananas och enhörningar kommer verkligen att väcka leklusten hos ditt barn.

Med sin livfulla färgsättning och detaljerade illustrationer, kommer Hymn for the weekend att fånga barnets uppmärksamhet och stimulera deras fantasi. Att betrakta denna poster är som att dyka rakt in i ett vattenäventyr fyllt med skoj, lek och glädje.

Ge ditt barn möjligheten att simma in i det roliga och avkopplande vattnet i deras egna fantasilandskap. Beställ Hymn for the weekend av Or Adar och skapa ett rum som andas glädje, lek och avkoppling. Vattnets förtrollande värld väntar på att bli uppdagad!

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…