Picty

Hi there! Poster och Canvastavla - Poster / 30x21 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Välkommen till en värld av förundran och charm! Hi there! är en fantastisk barnposter som inte bara väcker nyfikenhet utan också sprider glädje och skratt. Våra fjäderbeklädda vänner, ugglorna, stjäl showen med sin bedårande närvaro och luriga leenden.

Med en lekfull och humoristisk touch är Hi there! perfekt för att sprida glädje och skapa ett skrattfyllt samtalsämne i vilket rum som helst. Barn kommer att älska att studera dessa söta fåglars intensivt stora ögon och deras nyfikna natur som frammanar ett mysterium.

Skapad av den talangfulla Marcus Hennen, är den här barnpostern en hyllning till de fascinerande fåglarna kända som burrowingsowls, som är karakteristiska för Florida, USA. Marcus har fångat deras charm och personlighet genom att skapa en bild där varje detalj stirrar på betraktaren och gör sig redo att dela ett otippat ögonblick.

Varje gång du tittar på Hi there! kommer du att upptäcka något nytt och spännande, som gör att du alltid ser tillbaka med ett leende på läpparna.

Skäm bort ditt barn med denna unika väggdekoration som kombinerar underhållning och konst. Låt Hi there! bli en inspirerande påminnelse om att leva i nuet och vara nyfiken på världen som omger oss. Så lägg till en touch av överraskning och förvåning i ditt barns rum med denna fantastiska poster. Du kommer inte att ångra dig!

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…