Picty

Far away Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Far away - en magisk barnposter skapad av den begåvade konstnären Magdalena Russocka. Med sin inspirerande och fantasifulla bildvärld tar denna affisch barnet med på en spännande resa till avlägsna platser och okända äventyr.

Den här vackra posters huvudmotiv är en stark, ung kvinna som poserar med självförtroendet och nyfikenheten hos en äkta äventyrare. Hennes ögon tittar ut genom bilden och ser ut att vara på väg någonstans - kanske mot ett dolt land eller en berättelse långt bortom våra föreställningar. Hennes uttrycksfulla porträtt fångar betraktarens fantasi och väcker nyfikenheten att utforska världen.

Bilden är fylld av grafiska element och detaljer som ger extra mystik och liv till motivet. Den kvinnliga karaktären har flätat hår och bär en färgglad hatt, vilket ger henne en unik och minnesvärd stil. På sin resa har hon inte glömt att ta med sig böcker, som symboliserar kunskap och fantasi - nycklar till nya världar och möjligheter.

Vägen som leder genom bilden ger en känsla av rörelse och framåtsträvan. Den får oss att undra vart denna förtrollande kvinna är på väg och till vilka skatter hon är på jakt efter. Med en blick på denna poster kan ens egna resor börja i fantasin och tankarna börja vandra.

Far away uppmanar barn att drömma, utforska och lära genom sin konstnärliga berättelse. Den är perfekt för både flickor och pojkar som älskar äventyr och fantasi. Häng den här barnpostern på väggen för att inspirera ditt barn att läsa, resa och upptäcka världen runt omkring dem. Släpp lös fantasin och låt Magdalena Russockas fantastiska skapelse bli en uppmuntran till nya horisonter och spännande äventyr

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…