Picty

Eat the rainbow Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Välkommen till en färgsprakande värld full av smak och näringsrik mat! Eat the rainbow är den perfekta barnpostern för att inspirera och locka våra små ätare till att äta mer frukt och grönsaker.

Designad av den talangfulla skaparen Jade Mooc-Evans, kommer denna poster att lysa upp vilket rum som helst. Med en livfull och ljus bakgrund, är den här poster perfekt för köket eller matrummet. Den passar perfekt in i alla heminredningsstilar och kan enkelt anpassas för att matcha din egna stil.

Eat the rainbow är en påminnelse om att en balanserad kost är nyckeln till en sund utveckling. Med bilden av en lekfull sol och regn, visas en mängd olika frukter och grönsaker. Barnen kommer både att vara fascinerade av dess skönhet och sugna på att smaka på allt det goda som visas på bilden. Den här postern blir definitivt ett fantastiskt samtalsämne under måltider!

Postern finns i olika utföranden, såsom en enkelt färgad ljus eller vit bakgrund, eller till och med helt utan bakgrund. Välj det alternativ som passar bäst i ditt rum och som framhäver de färgglada och vackra matbilderna på bästa sätt.

Så varför vänta? Investera i denna fantastiska poster för att inte bara försköna ditt hem, utan också inspirera dina barn till att äta hälsosamt och väl! Ge dem möjligheten att utforska den fantastiska värld av färger, smaker och näringsvärden genom Eat the rainbow. Beställ idag och se hur dina små blir entusiastiska över att äta mer frukt och grönsaker!

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…