Picty

Double Rainbow Green Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Den färgglada och stilrena barnpostern Double Rainbow Green är det perfekta tillskottet till ditt barns rum. Skapad av det kreativa hjärnan bakom Pictufy Studio, är denna affisch en fantastisk kombination av regnbågens alla vackra färger och en grafiskt tilltalande geometrisk design.

Med sin abstrakta och organiska stil tar Double Rainbow Green ditt barn på en visuell resa genom ett magiskt landskap. Genom att kombinera olika former och mönster skapas en unik och lekfull poster som passar perfekt i varje barnrum.

Den skickliga användningen av färg och illustration ger postern en tidlös och mid-century känsla. Den ger känslan av att vara tagen direkt från en tid då illustration och grafik var som mest populärt.

Att väcka fantasin och inspirera till kreativitet är vad Pictufy Studio strävar efter. Med Double Rainbow Green får ditt barn en poster som väcker deras lekfulla sinne och låter dem drömma sig bort till underbara platser.

Ge ditt barn något som är både vackert och inspirerande med Double Rainbow Green från Pictufy Studio. En otrolig affisch som kommer att skapa glädje och lycka i deras rum.

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…