Picty

Decorating the Christmas tree Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Skapa magin av julstämning med barnaffischen Decorating the Christmas tree! Denna charmiga scen, skapad av Caroline Bonne Müller, fångar den upphetsande stunden då barn och husdjur samlas för att förvandla sitt hem till en jultrollskog.

I centrum av affischen står en stolt julgran, som står högt och praktfull med sina glittrande pynt och doftande julkulor. Ett barn, klädd i sin finaste jultröja, sträcker sig uppåt för att placera en gnistrande stjärna på toppen av granen. Med stor entusiasm och nervositet fyller barnet sitt hem med julefrid.

Intill står en glad liten flicka med ett hjärtevärmande leende på läpparna. Hon är redo att hjälpa till och sprider ljus och glädje runt granen. En tapper hund, med sina viftande svans och hoppande rörelser, ser ut att vara full av uppsluppenhet att vara en del av denna stora händelse.

Bakom det glada sällskapet syns hemmets värme och mysighet. En pittoresk byggnad sträcker sig uppåt och ramar in denna hjärtliga scen. Med sina rökfyllda skorstenar ger huset en känsla av värme och fred.

Decorating the Christmas tree är en perfekt affisch för att sprida julglädje och framkalla de varma känslorna som bara julen kan ge. Med denna bild kan du skapa en alldeles egen juletradition och dela den vackra stunden av julpyntning med dina nära och kära.

Så låt Caroline Bonne Müllers skapelse bli en del av ditt hem och skapa en magisk julstämning som kommer att sprida glädje till alla som ser den.

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…