Picty

Cute scandi elephant children's art Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Ge ditt barns rum en touch av söta skandi-elefanter med denna bedårande barnposter! Skapad av talangfulla konstnären Sarah Manovski, Cute Scandi Elephant Children's Art är en fantastiskt detaljerad illustration som passar perfekt i vilket barnrum som helst.

Med sin inspirerande design och lekfulla karaktärer är denna poster idealisk för att skapa en rolig och mysig atmosfär. Elefanterna på bilden ger en känsla av det afrikanska safarilandskapet, samtidigt som de smälter perfekt in i det skandinaviska dekorstilen.

Utrymmen och vatten är vackert framställda och ger en känsla av lugn och harmoni. Den subtila blandningen av både skandinavisk och japansk estetik, även kallad japandi-stil, ger ett unikt och modernt uttryck. Det tjocka papperet av hög kvalitet garanterar att denna poster kommer att vara en långvarig prydnad för ditt barnrum.

Denna bedårande poster är en perfekt gåva till blivande föräldrar eller till en speciell liten. Den skapar en fridfull och inspirerande atmosfär där ditt barn kan drömma och fantisera. Ge ditt barnrum en touch av magi med Cute Scandi Elephant Children's Art av Sarah Manovski.

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…