Picty

Congratulations on summer! Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Välkommen till sommarfesten med vår färgglada barnposter Grattis på sommaren! Designad av den talangfulla konstnären Dina Belenko.

Denna poster kommer att få barnen att jubla av glädje! Med en lekfull kombination av GRAVITY, BALLOON och HAND, skapas en spännande scen där ballongerna svävar fritt i luften. Våra små äventyrare kommer att vara fascinerade av de skickligt illustrerade STRING, STRINGS och WIRES som håller ballongerna på plats och ger en känsla av rörelse.

Den intensiva nyansen av ORANGE, inspirerad av den livliga GRAPEFRUIT och dess tropiska FRUIT, kommer att sätta färg på vilket rum som helst. Genom att inkludera de uppfriskande SLICE, SLICES och SLICED citrusskivorna och den exotiska PHYSISALIS blir denna poster inte bara en rolig dekoration, utan också en lärorik upplevelse för barnen.

Med en rikt närande BOUQUET av Blood Orange, Blood Oranges och andra saftiga frukter i bildens fokus, får vi en känsla av sommarfräschör och njutning.

Grattis på sommaren! är en frisk och inbjudande poster som kommer att sprida glädje i barnens rum. Låt den vara en påminnelse om att det är dags att njuta av varje solig dag och utforska allt som sommaren har att erbjuda.

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…