Picty

Color Tower Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Förvandla ditt barns rum till en färgsprakande oas med den fantastiska barnpostern Color Tower! Designad av den talangfulla konstnären Louise van Terheijden, kommer denna poster att ge en lekfull och livlig atmosfär till rummet.

Color Tower är en vacker kombination av geometriska former och levande färger som barnen kommer älska. Genom att använda färgglada balansstenar har Louise skapat en unik och fängslande design som ger en känsla av rörelse och lekfullhet.

Denna poster är inte bara ett fantastiskt tillskott till barnens rum, den har också en viktig funktion. Genom att hänga denna poster på väggen kan barnet lära sig om balans och gravitation på ett roligt sätt. Det blir både ett konstverk och ett pedagogiskt verktyg!

Color Tower passar perfekt i barnets rum och kommer garanterat att ge en glad och inspirerande atmosfär. Med en härlig mix av rött, blått och gult kommer färgerna locka till kreativitet och lekfullhet. Ge rummet färg och form med denna fantastiska poster!

Skapa ett färgsprakande och livligt rum för ditt barn med Color Tower. Låt Louise van Terheijdens fantastiska konst ta plats på väggen och inspirera ditt barn till kreativa äventyr och lekfull inlärning. Skapa en yta där ditt barn kan uttrycka sin personlighet och ha kul samtidigt!

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…