Picty

Circus in the city Poster och Canvastavla - Poster / 30x21 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Circus in the city är en sagolik barnposter som tar dina barn på ett äventyr fyllt med spännande cirkusglädje! Med varje detalj och tagg som sätts på denna poster har Caroline Bonne Müller skapat en fantastisk inblick i cirkuslivet som kommer att få ditt barn att drömma sig bort till en magisk värld.

Bilden är fylld med starka, färgglada motiv som lockar fram barnets fantasi och kreativitet. En triumf av röda nyanser tar scenen där alla figurativa karaktärer får liv - från den eleganta ballerinan som snurrar i luften till den muskulösa strong man som visar sin styrka.

Den lekfulla illustrationen fångar ögonblicket på en cirkusföreställning där akrobater och artister utför sina konster. Publiken sitter på vipplatserna och beundrar denna fantastiska prestation, och barnet på bilden ser i förtrollning ut mot scenen.

Postern är perfekt för alla barn som älskar konst och estetik. Den grafiska stilen tillsammans med de livliga färgerna gör att bilden sticker ut och blir till en fantastisk dekoration i barnrummet. Den fungerar också som en utmärkt pedagogisk resurs för att lära barn om olika typer av cirkusartister och deras prestationer.

Ge ditt barn en present som kommer att inspirera deras fantasi och väcka liv i deras lekar. Circus in the city är den perfekta barnpostern som tar dem med på en resa till en värld fylld med glädje, magi och spänning. Erbjud ditt barn möjligheten att upptäcka cirkusens underbara värld genom Caroline Bonne Müllers fantastiska skapelser

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…