Picty

Chilled Ice Cream Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Förvandla ditt barns rum till en härlig sommaroas med barnpostern Chilled Ice Cream. Den här underbart lekfulla illustrationen av glassar i olika färger och former kommer genast att få ditt barn att le och drömma sig bort till soliga dagar. Med sin grafiska stil och inspiration från det moderna mitten av århundradet får denna poster rummet att bli både trendigt och lekfullt.

Denna barnposter är perfekt för att dekorera både kök och barnrum. Med motiv av läckra glassar blir det omöjligt att inte bli sugen på något gott. Den färgglada designen kommer att lysa upp vilket rum som helst och skapa en glad och livlig atmosfär.

Pictufy Studio II är skaparen bakom den här fantastiska barnpostern. Studio II är kända för sina fantasifulla och livliga illustrationer som alltid lyckas ta fram barnets inneboende glädje och kreativitet. De har med sin unika stil och öga för detaljer skapat en poster som verkligen kommer att tilltala både barn och vuxna.

Så ta med dig en skopa glädje och skapa en stämningsfull inredning i ditt barns rum med barnpostern Chilled Ice Cream från Pictufy Studio II. Den kommer garanterat att bli en riktig favorit och sprida en positiv energi i hela rummet.

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…