Picty

Child in the wind Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Fånga barnens fantasi med vår underbara barnposter, Child in the wind! Skapad av ingen mindre än Little Dean, kommer denna fantastiska affisch att bli en fantastisk tillägg till ditt barns rum.

Child in the wind är en helt unik konstverk med en abstrakt och illustrativ design. Den fängslar med sin grafiska framtoning och sprakande färger som verkligen lyser upp rummet. Oavsett om du väljer en vit bakgrund för en ren och enkel look, en ljus bakgrund för extra livlighet eller inget bakgrund alls för att matcha befintlig inredning, så kommer denna poster att skapa en stark visuell effekt.

Den figurerande Child in the wind är en lekfull tolkning av en barnfigur som rör sig med vinden. Dess färgglada och livliga motiv kommer garanterat att locka barnets intresse och stimulera deras fantasi. Varje detalj är noggrant utformad för att ge en kreativ och färgstark touch till barnets rum.

Denna barnposter har helt klart en plats i varje barns rum. Skapad med omsorg och dedikation av konstnären Little Dean, är den en höjdpunkt som kommer att få ert barn att ler varje gång de ser det. Så låt Child in the wind bli en inspirerande detalj som gör barnrummet till en rolig och färgstark plats att vara på!

Beställ din Child in the wind barnposter nu och ge ditt barns rum en extra dos av kreativitet och livlighet. Låt deras fantasi flöda med denna fantastiska konstverk från Little Dean!

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…