Picty

Boyreadingonmoon Poster och Canvastavla - Poster / 30x21 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Upptäck en fantastisk värld av äventyr och fantasi med Boyreadingonmoon barnpostern, skapad av den talangfulla illustratören Andrea Doss.

Denna fängslande bild fångar en av de mest värdefulla stunderna i barndomen - när ett barn förlorar sig i böckernas magi. Med en lugn och drömlik atmosfär tar postern oss med på en resa till ett fantastiskt universum där en pojke sitter på månen och försjunket i en bok.

Boyreadingonmoon poster är perfekt för att dekorera barnets rum eller för att addera lite barnslig charm till skolbibliotek, fritidslokaler eller andra rum som är utformade för att stimulera fantasin hos unga läsare.

Den detaljerade illustrationen visar inte bara pojken och boken, utan även närvaron av en vis och klok uggla som lättar upp natten med sin visdom, samt flygande fåglar som ger en känsla av frihet. Med sina varma färger fångar postern även de vackra stjärnorna och en avlägsen asteroid där äventyr och drömmar väntar.

Denna exklusiva barnposter är tillverkad med noggrannhet och högkvalitativt papper för att säkerställa en lång hållbarhet och klarhet i bilderna. Den är perfekt belyst i rätt ram och kan ge ett tilltalande element i vilket rum som helst.

Förför fantasin hos ditt barn och inspirera dem till att resa till platser som bara kan nås genom böcker, med Boyreadingonmoon barnpostern skapad av Andrea Doss.

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…