Picty

Blue Shapes Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Blue Shapes är en sensationell barnposter för de små som älskar geometriska former och abstrakta mönster. Med sina livfulla och färgrika motiv är denna poster en perfekt inredningsdetalj för barnrummet.

Geometri och grafiska mönster tas till en ny nivå med denna poster, skapad av det välrenommerade Pictufy Studio. Deras omsorgsfullt utformade illustrationer är ett sant mästerverk av kreativitet och fantasi.

Det blåa färgtemat ger en lugn och rofylld atmosfär till rummet samtidigt som det stimulerar barnets fantasi och visuella sinne. Den kontrasterande kombinationen av olika abstrakta mönster och geometriska former ger en spännande och lekfull dimension till varje rum.

Denna poster är inte bara vacker utan också pedagogisk. Barnen kommer att lockas till att utforska de olika formerna och lära sig grunderna i geometri och abstraktion. Det är ett utmärkt sätt att främja deras kreativa tänkande och stimulera deras intresse för konst och design.

Så ge ditt barnrum en touch av stil och förnya inredningen med Blue Shapes. Det är den perfekta presenten till ditt eget barn eller till någon annan liten ängel i ditt liv. Låt deras fantasi och kreativitet flöda med denna underbara barnposter från Pictufy Studio

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…