Picty

Behind the scene Poster och Canvastavla - Poster / 30x21 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Välkommen till en magisk värld bakom kulisserna! Med vår Behind the scene barnposter får ditt barn upptäcka en äkta retrokänsla och vintagemagi. Skapad av den begåvade Raceala Elena, tar denna poster oss till en gammal röd dörr - en dold ingång till en värld full av underbara djur och konceptuella överraskningar.

Bilden fångar ögonblicket när en söt katt väljer att gömma sig bakom den gamla dörrfronten. Vi kan inte annat än förundras över hur kattögonen tittar försiktigt ut genom dörrspringan, vilket gör motivet ännu mer bedårande för barnet som betraktar det. Genom att tapetsera med vår poster skapas en fantasifylld stämning i barnets rum, och varje gång de tittar på bilden kan de låta sin fantasi flyga fritt.

Att placera denna poster bredvid en annan dörr eller en dörröppning i barnets rum ger en extra speciell touch. Det blir som att en riktig portal öppnas, och barnet kan känna sig som om de har smugit in i en magisk värld när de tittar på sitt nya favoritmotiv. Med Behind the scene poster blir barnets fantasi gränslös och deras lekrum förvandlas till en spännande plats att vara på.

Så låt ditt barn leva ut sina drömmar och följa med Raceala Elena på en resa genom denna unika poster. Det konceptuella och lockande motivet kommer att ge tonåringar och små barn en kontinuerlig förundran över vad som döljer sig bakom dörrarna i deras egna fantasier. Beställ idag och ge ditt barn chansen att utforska denna bedårande värld av gömda djur och oväntade äventyr!

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…